Galatasaray'da yeni sezon için revizyona gitmesi beklenen İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin, kendi sistemi doğrultusunda oyuncular aradığı belirtilirken, İtalyan basını sarı kırmızılıların olası transfer hedeflerini masaya yatırdı.

Mancini'nin kendi düşüncelerine uygun bir takım yaratarak Türkiye Ligi'nde şampiyonluğa oynamak ve Avrupa'da da ileri aşamalara gitmeyi denemek isteyeceği belirtildi. 

Mancini'nin iki forvet istediği ve bunlardan ilkinin Paris Saint Germain forması giyen Ezequiel Lavezzi olduğu ifade edildi. 28 yaşındaki Arjantinli yıldızın, öldürücü bir kontratak oyuncusu olarak rakip savunmalarla uğraşacak doğru isim olduğu vurgulandı. Galatasaray'ın Lavezzi için 18 milyon euroluk bir teklif hazırladığı ve İtalya'ya ya da başka bir ülkeye gitme olasılığı bulunan oyuncudan vazgeçmeyeceği ifade edildi.

Öte yandan Galatasaray'ın temasta olduğu bir diğer ismin ise Sampdoria'da oynayan 25 yaşındaki Stefano Okaka olduğu kaydedildi.

Okaka için Sampdoria'nın en az 8 milyon euro talep edeceği, Galatasaray'ın da, Mancini'nin uzun zamandır beri hayran olduğu golcü için para harcamaktan çekinmeyeceği vurgulandı.