Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ile ilgili Milliyet'e açıklamalarda bulundu. İşte İtalyan teknik adamla ilgili o açıklamalar;

"Geçen ayki ödeme yaptığımız dekontu kendisine yolladık. Avukatıyla konuşacağız. Ortada bir sulh olmazsa, FIFA’ya gidecek. Prandelli, hem bu sezonu, hem de gelecek yılın alacaklarını istiyor. Bu seneyi verebiliriz ama gelecek seneyi neden verelim?

Herkes şunu iyi bilsin ki, biz sözleşmeyi haklı sebeplerle feshettik. Neydi bu haklı sebepler... Birincisi, verdiği demeçler... Galatasaray’ın hocası ‘Bugün için hedef Avrupa değil lig’ diyemez. Halbuki Galatasaray en önemli marka... Galatasaray’ın bulunduğu her kulvarda hedefi vardır. Avrupa’da prestij ve gelir getiren enstrümanlar da dikkate alındığında, Prandelli’nin açıklamaları motivasyon açısından kötü etkiler yarattı.

Kaldı ki Şampiyonlar Ligi’ndan elenilmesi ve kötü oyunlar da cabası... Her şey bir yana, eski başkana (Ünal Aysal) ‘Beni kandırdı’ demesi etik değerlere ters... Eski başkan Avrupa’da dört kulüp alacakmış, her sezon birini çalıştıracakmış. Böyle bir sözleşme ortada yok. Bizim haklı sebeplerimiz var. Bunları ortaya koyarsak bir şey de ödemezsin.."