Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

Galatasaray, teknik direktör değişikliğinin ardından Ersun Yanal'ın başına geçtiği Trabzonspor karşısında hem galibiyet serisini devam ettirmek hem de zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Trabzonspor maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Lig TV'den naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz.

GALATASARAY
Muslera
Sabri
Chedjou
Semih
Hakan Balta
Hamit
Selçuk
Melo
Sneijder
Burak
Umut

TRABZONSPOR
Fatih Öztürk
Bosingwa
Papadopoulos
Mustafa Akbaş
Musa Nizam
Özer Hurmacı
Mehmet Ekici
Constnat
Yusuf Erdoğan
Waris
Cardozo

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 19:00
HAKEM: Mustafa İlker Coşkun
YAYIN: Lig TV

G.SARAY'DA DZEMAILI YOK

Sarı-kırmızılılarda zorlu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, İsviçre Milli Takımı'ndan sakat dönen Blerim Dzemaili, forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu sarı kart görmeleri durumunda, 11. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasında oynayamayacak.

OLCAN ESKİ TAKIMINA KARŞI

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, teknik direktör Cesare Prandelli'nin şans vermesi durumunda eski takımına karşı ilk defa forma giyecek.

Trabzonspor'a 2011-2012 sezonunun ara transfer döneminde gelen Olcan, özellikle geçen sezon bordo-mavili forma altında ligde 10, UEFA Avrupa Ligi'nde de attığı 5 golle dikkati çekmişti.

İSTANBUL'DA 991 GÜNLÜK ÖZLEM

İstanbul'da dış saha galibiyetini en son 2011-2012 sezonunun 29. haftasında 4 Mart 2012'de oynanan Beşiktaş maçında 2-1'lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, Galatasaray karşısında kazanması halinde 991 gün sonra İstanbul'dan 3 puanla dönmüş olacak.

Trabzonspor, İstanbul temscilcileri karşısında bu dönemde yaptığı son 14 maçta 7 mağlubiyet, 7 beraberlik almıştı.