Galatasaray'da forvet transferinde hareketlilik sürüyor. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen Monaco'nun dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao'nun maliyetinin yüksek olması, sarı-kırmızılıları düşündürüyor.

Fransız temsilcisi, 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu bonservissiz bırakmaya sıcak bakıyor. Ancak oyuncunun istediği ücret ve sözleşme süresi sıkıntı yaratıyor. Falcao, Galatasaray'dan 3.5 senelik anlaşma ve her sezon için 5 milyon euro istedi. Böylece Kolombiyalı futbolcunun maliyeti sadece futbolcuya ödenecek tutar olarak 17.5 milyon euroyu bulacak. Sarı-kırmızılılar bu nedenle taraftarı çok heyecanlandıran Falcao transferinde frene basma kararı aldı.

Diğer taraftan Alan Carvalho konusunda ise bekleyişi sürdürüyor. Brezilyalı futbolcu için Çinlilerin en geç 5 Ocak'ta kararını bildirmesini bekleyen sarı-kırmızılılar, golcü futbolcuyu elinden kaçırmak istemiyor

Monaco Kulübü'ne olan yakınlığı bilinen Yahoo Sports Fransa muhabirlerinden Manu Lonjon ise, Falcao ve Galatasaray hakkında çıkan haberlerin doğru olduğunu ifade ederek; "Haberler doğru. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, oyuncunun devasa maaşını karşılayabilmek için şu anda bir sponsor arayışında. Falcao'nun Monaco'dan aldığı net ücretin 9 milyon euro olduğunu hatırlatmak gerek" ifadelerini kullandı.