Teknik direktör Fatih Terim yoğun telefon trafiği ile kulüp çalışanlarını yönlendiriyor ve gelişmeleri takip ediyor. İşte sarı-kırmızılılarda son durum:

Avusturya, İsviçre ve İtalya'da inceleme yapılacak ve sezon öncesi kamp tesisine karar verilecek. Ardından hazırlık maçı programı netleştirilecek. Babel ve Şener Özbayraklı transferleri resmen açıklanacak. Jimmy Durmaz'daki maddi pürüzler giderilmeye çalışılacak. Vedat Muriç için Rizespor'la masaya oturulacak.

Luyindama için ay sonuna kadar Standard Liege'e 5 milyon Euro ödenecek. İç transferde sadece Selçuk İnan yeni sözleşmeye imza atacak. Kiralık oyunculardan Ndiaye yeni sezonda kadroda düşünülmüyor.

Henry Onyekuru'nun Everton'dan 1 yıl daha kiralanması için şartlar zorlanacak. Altyapıdaki birçok genç yetenek Temmuz ayındaki yurt dışı kampına götürülecek. Yeni transfer 19 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor deneyim kazanması adına Avrupa'da bir takıma kiralık yollanacak.

30 yaşından büyük Mariano, Nagatomo ve Fernando için teklif gelirse değerlendirilecek.  Diagne ve Belhanda ucuza satılmayacak. İki oyuncunun da Afrika Kupası'ndaki performansı beklenecek.