Sarı kırmızılı takımımız bu anlaşmadan senelik 500 bin Dolar gelir elde edecek.

Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza törenine Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya ve Ariston Thermo Group Merkez Asya & Romanya Genel Müdürü Turgay Dağ katıldı.

İmza töreninde konuşan sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, “Galatasaray marka değeri ve elde ettiği gelir bazında dünyada ilk 20 kulüp arasında. Biz de bu marka değerine bağlı olarak iş birliği yapacağımız firmaları seçerken çok önem veriyoruz. İşbirliği yapacağımız firmaların kendilerini ispat etme açısından çok önemli olduklarını düşünmekteyiz. Ariston’da kendi alanında kendini ispat etmiş bir firma. Bu imzayla işbirliğinin ilk adımı olarak görüyoruz. Önümüzdeki sene sadece çorap değil, diğer reklam alanlarında da Ariston’u görmek istiyoruz.” dedi.

Anlaşmanın detayları hakkında da bilgi veren Sarıkaya, “1+1 senelik yapıldı. Kalan sezonda ve önümüzdeki sezonu kapsayacak. 500 bin Dolarlık bir sponsorluk anlaşması, inşallah her iki taraf için de hayırlı olur.” diye konuştu.

“GALATASARAY ÖNEMLİ BİR MARKA”

Ariston Thermo Group Merkez Asya & Romanya Genel Müdürü Turgay Dağ ise yaptığı açıklamada, “Bir yönetici olarak çok mutluyum. Aynı zamanda da Galatasaray’ın taraftarıyım. Ben doğmadan ailem Turgay ismini vererek Galatasaraylı yapmış beni.” diyerek şunları söyledi:

“Biz dünyada 150 ülkede hizmet veren bir firmayız. Bu konuda dünyada ilk 5’e giriyoruz. Biz de uzun araştırmalar yaptık. 20 seneden beri Türkiye’deyiz. Galatasaray’ın gücü çok önemli. Romanya’ya gittiğinizde Hagi ve Galatasaray diyorlar. Önemli bir marka. İnşallah biz de birlikteliğimiz sonuçlarını en kısa zamanda alacağız.”

Konuşmaların ardından Sarıkaya ve Dağ, 1+1 yıllık sözleşmeye imza atarak basın mensuplarına poz verdi.