Fatih Terim'in de katıldığı toplantı iyi bir havada geçerken, "En büyük şampiyonluk adayı hala bizi" mesajında görüş birliğine varıldı.

Özellikle ezeli rakip Fenerbahçe'nin önemli transferler yapmasıyla gözler yönetime dönmüştü ancak başta Belhanda ve Feghouli gibi oyuncuların satılamaması ve kulüp kasasına bir girdi olmaması sebebiyle transferler bir türlü istenilen seviyeye ulaşmamıştı. Dün de Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'in açıklamalarından tecrübeli hocanın yönetime tepkili olduğu belirtilmişti ancak toplantının iyi bir havada geçmesi Terim'in takıma olan güvenini gösterdi.

(Fanatik)

ATALAY BABACAN KİRALANDI

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Galatasaray'ın genç oyuncusu Atalay Babacan'ı kadrosuna kattı. 20 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon kiralık olarak Adanaspor forması giyecek.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Atalay Babacan'ın geçici transferi konusunda Adanaspor Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ile 2020-2021 sezonu sonuna dek anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri yer aldı.

2013'ten bu yana Galatasaray altyapısında yer alan Atalay, Türkiye Kupası'nda 3 maçta oynamış ve 1 gol atmıştı.