Son yılların en hareketli transfer dönemini geçiren Galatasaray'da gündeme çok flaş bir isim daha girdi...

Younes Belhanda'nın dışında orta alana iki takviye daha isteyen teknik direktör Igor Tudor'un Juventus formasını giyen Kwadwo Asamoah'ın ismini yönetime verdiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi bunun üzerine Ganalı yıldız için temaslara başladı.

Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, İtalyan deviyle 1 yıl sözleşmesi kalan Asamoah'ın menajeriyle temasa geçti. Juventus'tan yeni sözleşme teklifi almayan 28 yaşındaki futbolcunun daha fazla forma bulacağı bir takıma transfer olmak istediği belirtiliyor. İtalyan kulübünün Asamoah'ın bonservis ücretini 8 milyon Euro olarak belirlediği de ifade ediliyor.

Tudor'un jokeri olabilir

Asamoah'ın hem orta alanın ortasında hem de sol kanatta oynuyor olması nedeniyle Tudor'un transferde ısrarcı davrandığı belirtiliyor. 2012'de 15 milyon Euro karşılığında Udinese'den Juventus'a transfer olan Ganalı futbolcu geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı formayla 24 resmi maçta oynadı ve 2 asist yaptı. Milli takımda tam 69 kez görev yapan Asamoah'ın Serie- A'dan çok ciddi talipleri olduğu belirtiliyor. Fakat Galatasaray transferde tüm şartları zorlayacak.