Galatasaray ve Lazio yöneticileri, Burak Yılmaz'ın  transferi için Roma'da görüştü. 
 
Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Burak Yılmaz transferi  için geldiği Roma'da, Lazio Başkanı Claudio Lotito ile başkanın Roma'daki evi  Villa San Sebastiano'da bir araya geldi. 
 
Tarafların görüşmesi yaklaşık bir saat sürerken, görüşmeye ilişkin  herhangi bir açıklama yapılmadı. 
 
Görüşmenin ardından Bülent Tulun'un, eski Galatasaray Liseli ve  camiaya yakınlığıyla bilinen Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil ile birlikte  görüşme yapılan evden çıkarken görüntülendi. 
 
İki kulüp yöneticilerinin öğle yemeğinde de birlikte oldukları,  öğleden sonra da görüşmelere devam edecekleri öğrenildi. 
 
Bu arada, Roma'ya vardıktan sonra İtalyan ekibine yakınlığıyla bilinen  internet sitelerinden "lazialita"ya konuşan Tulun, "Bu, Laziolu yöneticilerle bu  transfer için yapılacak ilk görüşme. Yılmaz'ın Lazio'ya transferi konusundaki tek  sorun ücret. Doğru bir teklif gelirse Burak, Galatasaray'dan ayrılabilir" dedi. 
 
BURAK YILMAZ'IN MENAJERİ KONUŞTU
 
Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz'ın  menajeri Ali Egesel, sarı-kırmızılı kulüp ile İtalyan ekibi Lazio arasındaki  görüşmelerin sonucuna göre hareket edebileceklerini söyledi. 
 
Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un İtalya'da Lazio  Başkanı Claudio Lotito bir araya gelmesini AA muhabirine değerlendiren Egesel,  "Şu andaki durum bizimle ilgili bir konu değil. Kulüpler arasında bir anlaşma  olması halinde, biz de oturur şartlarımızı konuşuruz" dedi. 
 
Burak'ın Galatasaray'da mukavelesinin devam ettiğini hatırlatan  Egesel, "Lazio Kulübü yetkilileri bizimle temasa geçip niyetlerini  aktardıklarında, biz de kendilerini Galatasaray Kulübü'ne yönlendirdik. 'Önce siz kulüple görüşün, anlaşırsanız, biz de oturur şartları  konuşuruz' dedik"  ifadelerini kullandı.