Galatasaray, ocak ayını iple çekiyor. Takımın eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara şimdiden başlayan Galatasaray'da, transfer yapabilmek için gerekli bütçe sürpriz bir oyuncunun satışı ile sağlanacak..Cimbom'da bu sezon Fatih Terim'in parlattığı isimlerden olan Ozan Kabak'a İtalyan devleri bir bir talip oluyor. Milano ekipleri İnter ve Milan'dan sonra Roma da 18 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak için harekat başlattı.

Sarı-kırmızılı ekibin scoutlarının genç savunmacıyı 4 kez izlettikleri ve beğendikleri kaydedildi. Roma, Ozan Kabak için Aslan'ın kapısını çalacak.Galatasaray başarılı stoperi için 20 milyon euro istiyor.

Ozan Kabak kimdir? Ozan Kabak kaç yaşında?
Galatasaray Futbol Akademisi'nin son mezunlarından olan Ozan Kabak, isminden söz ettirmeye başladı bile... Türkiye Milli takımıyla U17 Dünya Kupası'nda sergilediği performansla üst düzey bir savunma oyuncusu olacağının sinyallerini veren Ozan Kabak, Galatasaray - Beşiktaş derbisinde de Fatih Terim tarafından maç kadrosuna alındı ve Galatasaray'ın galibiyetini Gomis, Fernando, Belhanda, Selçuk İnan, Ryan Donk, Muslera gibi isimlerle birlikte kutladı.

Ozan Kabak ismi futbolseverler tarafından sıkça duyulacak isimlerin arasında yer alıyor. Şimdiden genç yıldız için Avrupa'dan teklifler geliyor. Futbola ilk başladığında santrafor oynadığını söyleyen Ozan Kabak daha sonra savunmaya geçti. Ozan Kabak hem Galatasaray hem de A milli futbol takımının stoper rotasyonuna dahil olmayı hedefliyor. Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Uğur Demirok gibi yerli Türk stoper sıkıntısı çeken Milli takımın kadrosuna kalite katacak isimlerden biri de Ozan Kabak...

Ozan Kabak kimdir?

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ozan Kabak'ın babası cezaevi müdürü olduğu için Ankara'da görev yaptığı sırada dünyaya gelen Ozan Kabak aslen Mardin'e bağlı olan Derik ilçesinden. Stoper olarak görev yapan Ozan Kabak 1.85 cm boyunda.

Ozan Kabak 29 Nisan 2018 tarihinde oynanan ve şampiyonluk yolunda oldukça önemli olan Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasında yedek kulübesinde oturdu. Fatih Terim tarafından maç kadrosuna dahil edilen Ozan Kabak'ın mutluluğu da maç sonu yüzünden okundu. Ozan Kabak, Galatasaray'da 43 numaralı formayı giyiyor.

Ozan Kabak, idol olarak Bülent Korkmaz'ı alırken, hayal olarak da İngiltere ekiplerinden Manchester United forması giymek istediğini dile getiriyor.

Gsgazete / Webaslan