Galatasaray, Avrupa futbolunun ‘yükselen değeri’ olarak geçen sezonki çıkışını bu yıl da devam ettirmeyi başarıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Real Madrid, Juventus ve Kopenhag ile eşleştikten sonra ‘Üst tura çıkması çok zor’ denilen Sarı-Kırmızılılar, Raal’in ardından 2. sırada yer alırken Juve’nin de tam 2 puan önünde bulunuyor. Bunun yanı sıra, özellikle İtalyan medyası, Cimbom’un Brezilyalı yıldızı Felipe Melo’yu da el üstünde tutmaya, hakkında neredeyse methiyeler dizmeye başladı...

‘YILIN BİDONU’ SEÇİLMİŞTİ 

Bundan daha 3 sezon önce 2009’da ‘Bidone D’oro (Yılın Bidonu)’ seçtikleri Pitbull’un, başarılı futboluna şapka çıkartan Çizme medyası, sambacıya sayfalarında geniş yer ayırdı. İtalya’nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport, G.Saray- Kopenhag maçından sonra Aslan’a ve Melo’ya övgüler yağdırdı. 

Tuttosport, internet sitesinde Cimbom’un yıldızına önemli bir yer ayırdı ve fotoğraf galerisinde “G.Saray şov” başlığı altında Felipe Melo’nun ‘Pitbull’ sevincini gösteren fotoğrafları ilk sıralara taşıdı. Gazete ayrıca; “Kazanmalıydılar ve zafer geldi. Mancini’nin öğrencileri Kopenhag’ı 3 golle geçerek, Conte’nin takımının 2 puan üstüne çıktı” ifadelerine de yer verdi.

Habertürk