Teknik direktör Tudor'un takımda görmek istediği oyuncular arasında yer Strinic, İtalya'dan önemli bir haber geldi. Radio Kiss Kiss'ten Giovanni Scotto, Hırvat sol bekin Galatasaray'la anlaştığını, Napoli'nin transfere onay vermesini beklediğini iddia etti. 'i Zenit de istiyor.

Sola bir aday daha
Strinic üzerinde yoğunlaşan yönetime Crotone'un sol beki Bruno Martella önerildi. Lionel Carole'un performansından memnun olmayan Galatasaray, Martella'yı da değerlendirmeye aldı.

Tudor’un vatandaşı 

italyan basını daha önce Strinic için Galatasaray’ın Napoli ile 3 milyon Euro’ya el sıkıştığını yazmıştı. Kariyeri boyunca 215 maça çıkan 30 yaşındaki Strinic, 9 gol atarken 20 de asist yaptı. Teknik direktör igor Tudor, vatandaşının transferini çok istemişti.

Costa yedekte tutuluyor

Strinic konusunda şu ana kadar herhangi bir pürüz çıkmazken, Galatasaray’ın B planı da hazır. Buna göre Napoli ile anlaşma zemini oluşmazsa rota ispanya’ya çevrilecek. Listede bulunan isim Villarreal’den Jaume Costa. 29 yaşındaki ve 1.71 boyundaki futbolcu geçen sezon La Liga’da 31 maça çıkarken, 1 gol ve 3 asistlik istatistik yakaladı. Costa’nın bonservis maliyeti Strinic’e göre daha yüksek. Cim Bom ispanyol oyuncuyla da dirsek temasını kesmiyor.