Galatasaray, sağ bek ve stoper bölgesinde sıkıntı yaşamaya devam ederken, Sarı Kırmızılılar'ın Chelsea'nin tecrübeli oyuncusu Branislav Ivanovic'le temasa geçtiği belirtilmişti. "Devre arası zor, sezon sonu belki!" 2008 yılından bu yana Londra ekibinin formasını giyen ve asıl mevkisi sağ bek olmasına rağmen stoperde de görev yapabilen Ivanovic'in menajeri Krneta Zoran, yıldız oyuncunun transferiyle ilgili Fanatik'e konuştu ve "Şu aşamada kimseden teklif almadığımızı söyleyebilirim. Galatasaray, Marsilya... Bunların hepsi dedikodu... Her gün birçok insan konuyla ilgili beni arıyor. Ancak şu çok net ki, 2 maç oynamadı diye Ivanovic Chelsea'den ayrılmaz. O, kulüpte bir efsane... Devre arasında takımdan ayrılması çok zor. Hiç zannetmiyorum. Ama sezon sonu için 'Yüzde 50-50' diyebilirim" açıklamasında bulundu.

Bu hafta sonu 10. haftası sona eren Premier Lig'de Ivanovic ilk 6 hafta Antonio Conte'nin vazgeçilmezleri arasında yer alıp ve ilk 11'de sahaya çıkarken, son 2 haftada ise sakatlığından ötürü formasından uzak kalmıştı.

İngilizler "Ayrılacak" demişti

İngiliz basınında Conte'nin üçlü savunma sistemine geçmesinin Ivanovic'in forma giyemeyeceği anlamına geldiği ve oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini belirten haberler yer almıştı.

Tecrübeli oyuncunun Chelsea'yle olan sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.