Milli Takım nedeniyle ilk kampa katılamayan Muslera, Selçuk, Hakan, Semih, Dzemaili gibi oyuncuların da gelmesiyle tam kadro toplanabilen Hollandalı teknik adamın takım içerisinde gruplaşma ile ilgili olarak bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon takımın başına geçtiğinde sürekli olarak "takımdaşlık" olgusuna dikkat çeken Riekerink, sürekli 'takım' olmaktan bahsetmişti. İsviçre kampında bu konuda büyük bir adım atan ve Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu ile birlikte hareket eden Riekerink, ikinci kampta takımdaşlık ve arkadaşlığın daha iyi olmasını istiyor.

Gurbetçiler, yabancılar ve kaptanlar arasında hiçbir sorun istemeyen Hollandalı birlik, beraberlik için sıkı uyarılar yaptı.

Kurallara uymayanlara ceza verilecek

Hollandalı çalıştırıcının önceliği ise Sabri Sarıoğlu-Selçuk İnan arasında yaşanan küslüğün giderilmesi oldu. Hollandalı çalıştırıcı öncelikle bu iki futbolcunun arasındaki buzları eritecek ve kaptanlık konusuna bir çözüm getirecek.

Disiplini bozmaya kalkan oyuncu olursa yeni dönemde ağır cezalar alacak. Hollandalı teknik adamın belirlediği sisteme ayak uydurmayan futbolcular cezadan kurtulamayacak.

Futbolcuların Riekerink'ten bir hayli memnun olduğu gelen haberler arasında...