Riekerink, İskenderunspor kulübü başkanı Hakan Bolat ile buluştu. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in yeni durağı TFF 3. Lig ekibi İskenderunspor olabilir. 

İşte detaylar...

Hollandalı teknik adamın, 3. Lig takımı İskenderunspor'un başına geçerek yeniden Türkiye'ye dönebileceği öne sürüldü.

58 yaşındaki çalıştırıcının geçtiğimiz akşam saatlerinde İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat'la bir araya gelmesi de dedikoduları iyice güçlendirdi.

Riekerink son olarak Güney Afrika ekibi Cape Town City'de görev yapmıştı.

Riekerink'in Antrenörlük kariyeri

Sırasıyla Ajax, Gent, FC Emmen takımlarında antrenörlük yaptı. Porto, Metalurh Donetsk takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yaptı. 2007 yılının Nisan ayında Jong Ajax Gençlik Geliştirme Antrenörlüğü görevine getirildi.[4] Ancak aynı 15 Haziran 2007 tarihinde Ajax CEO'su Johan Cruyff ile anlaşmazlığa düşmesi üzerine görevinden ayrıldı. Çin U19, Çin U16 takımlarında teknik direktörlük yaptı.

19 Şubat 2016 tarihinde Galatasaray Altyapı Sorumlusu olarak görevlendirildi. 16 Mart 2016 tarihinde geçici olarak Galatasaray teknik direktörlüğü görevine getirildi. Galatasaray onun geçici yönetiminde 26 Mayıs 2016 tarihinde Fenerbahçe ile oynanan kupa finalini 1-0 kazandı. Böylece kariyerinin ilk kupasını aldı.

30 Haziran 2016 tarihinde sözleşmesi yenilenmek suretiyle Galatasaray teknik direktörlüğü görevine getirildi.

(A Spor)