Vincent Janssen, Galatasaray'a transfer olacak mı? İsmi Galatasaray ile anılan Tottenham'ın Hollandalı forveti Janssen, hakkında çıkan transfer dedikodularına cevap verdi.

Bu sezon Tottenham'da beklentilerin çok altında kalan 22 yaşındaki golcü, ''Tabii ki burada bir başlangıç yapmak çok zordur. Yeni bir takım ve ligdeyim. Buraya adapte olmak için zamana ihtiyacım vardı. Devam etmek zorundayım. 18 yaşında da, 36 da olsan Tottenham için ne yapabileceğini göstermek zorundasınızdır. Benim için gol goldür. Penaltıdan atsam bile golden sayarım. Açık oyunda ilk golümü attım. İnsanlar bunun üzerine çok konuştular. Her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Her dakika bu takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden de her gün için hedefim var. '' dedi.

TRANSFER CEVABI

Janssen, Galatasaray'a transfer söylentileri hakkında ise ''Gelecek yılda Tottenham forması giyeceğim. Burada ispatlamam gereken çok şey var. Ayrılmayı düşünmüyorum.'' ifadelerini kullandı ve gelecek sezonda başka bir takımın formasını giymeyeceğini belirtti.

Sezon başında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımından 22 milyon Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilen Janssen, bu sezon Tottenham formasıyla Premier Lig'de 21 maçta forma giyerken sadece 1 gol ve 1 asist üretebildi.