Jason Denayer, kavga sonrasında ilk kez konuştu! Geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Belçikalı defans futbolcusunun Brüksel'de karıştığı kavga, görüntülerin çıkmasının ardından geniş yankı uyandırdı.

Görüntülerde yerde yatan bir adamın kafasına şiddetli bir şekilde vurduğu görünen Denayer, yaptığı hareket nedeniyle özür dilerken bunu arkadaşını savunmak için yaptığını söyledi.

''AMACIM ARKADAŞIMI KORUMAKTI''

Bu sene Premier Lig ekibi Sunderland forması giyen Denayer, yaptığı açıklamada ''Arabama doğru yürürken arkadaşımın bağırışlarını duydum. Arkadaşımın tehlikede ve savunmasız olduğunu gördüm. Hemen bir şey yapmam gerekiyordu. Asıl amacım arkadaşımı korumaktı'' dedi.

Belçika basınına konuşan Denayer'in menajeri Desse de Preter ise ''Jason'ın yaptığını tabii ki hoş karşılayamam ama arkadaşını koruduğu görüntülerden de çok açık bir şekilde belli oluyor. Panik halinde bir tepkiydi. İki gün Belçika'da kaldı ve yakın arkadaşlarıyla gece çıkmak istedi. Arabasına doğru giderken en yakın arkadaşını yerde bağırırken gördü. Evet, kafasına vurduğu doğru ama bunu sadece arkadaşını korumak için yaptı'' şeklinde konuştu.