Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, sezon sonuna kadar Galatasaray'a kiralandı.

Galatasaray, Jason Denayer'in 100 bin pound transfer ücretiyle kiralandığını açıkladı. Oyuncu 596 bin pound sabit ücret alacak.ü

Galatasaray'ın KAP'a gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City Football Club Limited ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 100.000 GBP tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 217.000 GBP olmak üzere 317.000 GBP ödenecektir. Futbolcuya ise anlaşmaya varılan 2015-2016 futbol sezonu için 596.000 GBP sabit transfer ücreti ve 11.000 GBP maç başı ücreti ödenecektir." ifadelerine yer verildi. 

Denayer hedeflerini açıkladı

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Denayer: - " Öncelikli  hedefim çok fazla sayıda maç oynamak ve takımla birlikte zaferler kazanmak. UEFA  Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmak da harika bir duygu" - " Osmanlıspor  maçında taraftarlar muhteşemdi. Kararımda bu da etkili oldu" 

Galatasaray'ın yeni transferi Belçikalı futbolcu Jason  Denayer, sarı-kırmızılı ekipte çok fazla sayıda maç oynamak ve zaferler kazanmak  istediğini belirterek, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmak da harika bir  duygu" dedi. 

Denayer, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'a transfer olmaktan  duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Buraya geldiğim ilk andan itibaren çok iyi  karşılandım, insanlar bana çok iyi davrandı. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Hem  ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimiz var. Böyle amaçları olan bir  kulüp için oynamak çok güzel olacak" değerlendirmesinde bulundu. 

Sarı-kırmızılı ekipteki hedeflerini de açıklayan 20 yaşındaki  futbolcu, "Öncelikli hedefim çok fazla sayıda maç oynamak ve takımla birlikte  zaferler kazanmak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmak da harika bir duygu"  diye konuştu. 

Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği İskoçya Ligi  takımlarından Celtic'te taraftarın kendisine çok büyük bir destek verdiğini  anlatan Denayer, "Aynı ilgiyi burada da gördüm. Osmanlıspor maçında taraftarlar  muhteşemdi. Kararımda bu da etkili oldu" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Jason Denayer'in, Galatasaray'da 64 numaralı formayı  giyeceği bildirildi.