Başkan Aulas'ın Denayer için Manchester City ile anlaştıklarını söylemesinin ardından Fransız basınından ilginç bir iddia gündeme geldi.  

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın geçtiğimiz günlerde Jason Denayer'i transfer edeceklerini açıklamasının ardından, Fransız basınından dikkat çeken bir iddia geldi.

Uzun zamandır Benfica forması giyen savunma oyuncusu Ruben Dias ile ilgilenen Lyon'un, bu oyuncudan vazgeçmediği ve Jason Denayer isminin bu nedenle açıklandığı ortaya atıldı.

Fransa medyasında yer alan haberde Benfica'nın 45 milyon euro bonservis bedelinde diretmesi nedeniyle Lyon Başkanı Aulas'ın fiyat düşürmek için Denayer konusunda açıklama yaptığı belirtildi. Benfica'nın indirime gitmesini sağlamak ve pazarlıkları daha çabuk sonlandırmak için böyle bir hamle yaptığı iddia edilen Lyon Başkanı Aulas'ın açıklamalarının ardından, henüz Denayer konusunda başka bir gelişme yaşanmamasına da dikkat çekildi.

Lyon Başkanı Aulas geçtiğimiz günlerde de Dias konusunda bir açıklama yapmış ve ''Ruben Dias için Benfica ile anlaşamadık ve 1 ay kaybettik. Bugün Manchester City'den bir oyuncu alacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Denayer için girişimlerini sürdürürken, Abdurrahim Albayrak birkaç hafta önce İngiliz temsilcisinin Belçikalı oyuncu için kendilerinden 10 milyon euro bonservis bedeli istediğini söylemişti.