Bursaspor’a transfer sürecini anlatan Karacan, “Sezon başında Galatasaray ile imzalamıştım ama daha sonra orada istediğim kadar oynayamadım. Devre arasında Hamza Hoca beni aradı ve ‘Bursaspor’a gelmek ister misin?’ diye sordu. Ben de, ‘Kesinlikle, yüzde yüz gelmek isterim’ dedim. Bursaspor hakkında çok iyi şeyler duymuştum. Buraya geldikten sonra da her şey güzel gelişti” diye konuştu.
“GALATASARAY’DA DURUM ÇOK DEĞİŞTİ”

‘Sezon sonuna kadar kiralık olarak yeşil-beyazlı formayı giyeceksin. Daha sonraki kariyer planların neler?’ sorusuna Jem Karacan, şu yanıtı verdi:

“Gelecek planlarını söylemek çok zordur. Çünkü futbol bir gecede bile değişen bir şey. Şu anda Galatasaray’da durum çok değişti. Yeni bir hocaları var. Benimle ilgili planları ne bilmiyorum ama şu anda sene sonuna kadar Bursaspor’un oyuncusuyum. Bursaspor için gelimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Burada benimle devam etmek isterler mi, bu da Hamza Hoca ile konuşmamız gereken bir konu. Bana soracak olursanız, ben futbol oynamak istiyorum. Burada daha fazla oynayacaksam burada olmak isterim.”