Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Jem Paul Karacan, Benfica mücadelesi öncesinde GS TV'de yayınlanan Devler Arenası programında açıklamalarda bulundu ve hocasından forma beklediğini söyledi.

Hamzaoğlu'ndan forma bekleyen Jem Karacan, "Benfica çok iyi bir takım.. Ne kadar iyi olduklarını Atletico Madrid'i yenip gösterdiler. Üst düzey futbolcuları var. Zor bir maç olacak ama Türk Telekom'da 3 puanı alacağız. Her futbolcu Şampiyonlar Ligi ve büyük turnuvalarda oynamak ister. Şan verilirse oynamak istiyorum. Böylece hem hocamı, hem de taraftarları etkilemek istiyorum" dedi.

Benfica ile oynayacağımız maçı da değerlendiren 26 yaşındaki orta saha, "Galatasaray dünyanın sayılı takımlarından biri. Taraftarın desteği çok önemli. Arkamızda taraftarımızın desteği olursa, TT Arena'da yüzde yüz galip geleceğimizi düşünüyorum. Grupta Atletico Madrid ve Benfica gibi güçlü takımlar var. Ama Galatasaray da dünyanın sayılı takımlarından ve üst düzey oyunculara sahibiz. Rakiplerin korku duyması için nedenler var. Biz de bunu TT Arena'da herkese göstereceğiz." ifadelerini kullandı.