31 yaşındaki Jem Karacan, bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra İngiltere 4. lig takımı Scunthorpe United'la sahalara geri döndü.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Jem Karacan, son olarak 2019'da Avustralya A Ligi ekibi Central Coast'tan ayrıldıktan sonra kulüp bulamamıştı.

Türkiye'de Bursaspor ve Galatasaray'da oynayan 31 yaşındaki oyuncu, A Milli Takımımızı tercih etmesine rağmen milli formayı hiç giyemedi.

Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları olan orta saha oyuncusu, League Two'da 20. sırada yer alan Scunthorpe United'ı yukarıya taşımaya çalışacak.

JEM PAUL KARACAN KİMDİR?

Kıbrıslı Türk bir baba ve Londralı bir annenin 3 kardeşin ortancı coçuğu olan Jem Paul Karacan, 1989 yılında, İngiltere’de doğdu. Futbola 7 yaşında Wimbledon FC alt yapısında başlayan Jem Paul Karacan, denenmek için 14 yaşında Galatasaray takımına gelip beğenilerek amatör sözleşme imzalamıştır. Ancak daha 14 yaşında ailesinden ayrı kalmaya dayanamadığı için tekrar İngiltere’ye dönmüş ve Reading FC kulübünün alt yapısında oynamaya başlamıştır.