Bir yandan Galatasaray diğer yandan Beşiktaş’ın gözü Gedson’da. Piyasada alınabilecek 10 numara olmadığı için çift 8 numaralı sistem üzerinde çalışan Fatih Terim, Portekizli oyuncunun yeniden kiralanmasını istiyor. Ancak Benfica, Portekizli oyuncuyu en azından Şampiyonlar Ligi’nde oynayan, satış potansiyeli yüksek bir takıma vermek istiyor. Bu yüzden rakamdan çok Gedson için sağlanacak kariyer planlaması üzerinde duruyor.

BEŞİKTAŞ FAKTÖRÜ

Burada ise Beşiktaş’ın şansı Galatasaray’a göre artıyor. Gedson konusunda Benfica’nın 1 hafta içinde son kararını açıklaması bekleniyor. Galatasaray, Gedson için 1 yıllığına 1 milyon euroluk kiralama bedeli sunduğu gelen bilgiler arasında. Fakat bilinen Beşiktaş’ın bir teklifinin olmadığı. 

JESUS İSTEMİYOR

Bu arada Portekiz’in A Bola gazetesine göre Gedson geçtiğimiz gün Benfica’nın Seixal'deki eğitim merkezinde fiziksel testler ve tıbbi muayenelerden geçti. Ancak 2021-22 sezonu için takım kadrosunun bir parçası olmayacak. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Jorge Jesus tarafından kiralanması istendi.

(Fotospor)