İkinci maçta ise daha olgun ve daha iyi bir görüntü çizen Ozan Kabak, geriden oyun kurma becerisiyle ve savunmadaki başarılı müdahaleleriyle oyundan alınana kadar sahanın iyi isimlerinden birisi olarak kabul edildi.

'OZAN KABAK NEDEN ÇIKARTILIR?'

Real Madrid'e karşı tur atlamak için 2 gole ihtiyacı olan Liverpool'da Teknik Direktör Jurgen Klopp, maçın 60'ıncı dakikasında Ozan Kabak'ı çıkartarak yerine Diogo Jota'yı dahil etti.

Bu değişiklik Liverpool taraftarları tarafından sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Ozan'ın oyundan alınmasından memnun olmayan Liverpoollular, 'Ozan Kabak neden oyundan alınır?' diyerek tepkilerini gösterdi.

'GARİP DEĞİŞİKLİK'

Bazı taraftarlar, Ozan Kabak'ın neden oyundan alındığına anlam veremediklerini belirtirken, bazı taraftarlarda Klopp'un yaptığı bu değişikliğinin 'garip' olduğunu ifade etti.

Yine sosyal medyada tepkilerini dile getiren taraftarlar, 'Ozan Kabak değişikliği beni kızdırıyor', 'Klopp'un bir başka şaşırtıcı değişikliği daha, Ozan Kabak neden çıkartılır?' diye paylaşımlar yaptı.

'SEZON SONU KESİNLİKLE ALINMALI'

Ozan Kabak'ın henüz 21 yaşında olmasına rağmen Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi maçlar çıkardığını dile getiren Liverpool taraftarları, sezon sonunda satın alma opsiyonunu ödeyerek takıma katılması gerektiğini savundu.

Ozan Kabak için belirlenen 18 milyon sterlinlik satın alma opsiyonunun adeta 'bedava' olduğunu savunan İngilizler, Ozan'ı Liverpool'un geleceği olarak gördüklerini söyledi.

Liverpool'un sosyal medyadaki taraftar sayfalarından birisi, Ozan Kabak için teşekkür mesajı paylaştı. Paylaşımda, 'Yeni bir kültür öğrenen, küme düşme hattından Premier Lig'e gelen ve dünyanın en iyi savunmacısının yerini doldurmak zorunda kalan Ozan Kabak, Liverpool'a layık bir savunmacı olduğunu gösterdi ve henüz 21 yaşında.' ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Sabah