Alman teknik adam, "Ozan Kabak ve Nathaniel Phillips savunmada iyiler ve daha da gelişecekler. Oyuncular birbirine alıştığı zaman daha da iyi bir uyum ortaya çıkar. İkisi de güvenimizi boşar çıkartmadı. Umarım böyle devam ederler, daha fazlar oynarlar. Gerçekten ikisini de beğeniyorum." dedi.

Ozan Kabak'la ilgili sözlerine devam eden Klopp "Ozan Kabak henüz 20 yaşında ve büyük bir potansiyel. Kimse onun kalitesinden şüphe duymadı. Ozan Kabak performansıyla da bunu kanıtladı." ifadelerini kullandı.

LİVERPOOL'DAN TRANSFER HAREKATI

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Liverpool'un transfer listesinin ilk sırasında Ibrahima Konate bulunuyor. Jürgen Klopp'un 'Kesinlikle alınmalı' raporu verdiği Fransız stoperin Leipzig'deki sözleşmesinde 40 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunuyor. Leipzig'in sadece bu ücrete Konate'yi satacağı belirtilirken Liverpool'un Konate için 40 milyon euroyu gözden çıkarttığı iddia ediliyor.

Liverpool'un Konate hamlesinin ardından Ozan Kabak'ın geleceği de merak konusu oldu. İngiliz ekibinin Ozan'ın satın alma opsiyonunu kullanması bekleniyor. Ancak Konate geldikten sonra Ozan, ilk 11'deki yerini kaybedebilir...

SAKATLAR DA DÖNÜYOR

Virgil van Dijk, Joe Gomez ve Joel Matip'in de gelecek sezon sahalara döneceği düşünülünce Ozan Kabak'ı Liverpool'da kalması halinde ciddi bir forma rekabeti bekliyor.

Liverpool'da Jürgen Klopp, Ozan Kabak hakkında geçtiğimiz günlerde övgü dolu sözler kullanmış ve ''Müthiş bir potansiyel. Henüz 20 yaşında ama oynadığı maçlar ortada. Onu çok iyi bir gelecek bekliyor'' demişti.

(Sporx)