Caulker’ı transfer eden Fenerbahçe Kaan Ayhan'ı transfer etmekten vazgeçti. Milli oyuncu Galatasaray ile Beşiktaş arasında kaldı. Siyah-beyazlılar Vida’nın yerine, Galatasaray ise Luyindama’nın yerine Kaan’ı transfer etmek istiyor. Ancak milli oyuncu geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da Türkiye’yi ön planda düşünmüyor.

Sassuolo kulübü ise Marlon’u Shakhtar’a giden eski hocası De Zerbi’nin yanına göndermeye hazırlandığı için Kaan’ı tutmayı düşünüyor. Satış listesinde olmayan Kaan için çok ısrar eden olursa 7.5 milyon euro’luk bir rakam belirledi.

Paulinho'da Corinthians devre dışı

Corinthians, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Paulinho'nun transferinden çekildi. Corinthians'ın Guangzhou ile sözleşmesi biten 32 yaşındaki yıldız oyuncunun talep ettiği maaş nedeniyle geri adım attığı belirtildi. Corinthians'ın ödeyemeyeceği bir rakamı Brezilya'dan herhangi bir takımın karşılamasının söz konusu olmadığı ifade edildi.

Paulinho'nun Brezilya ekibinden yılda 25 milyon real (4 milyon euro) talep ettiği öğrenildi. Sambacı'nın şu an için bu rakamın altına düşmeyi düşünmediği ve bu yüzden Avrupa'dan arayışlarına devam ettiği iddia edildi.

(Sporx)