Luyindama ile yollarını ayırmak isteyen Fatih Terim’in talebi üzerine Galatasaray, Sassuolo’nun kapısını çaldı. İki yıl için 3 milyon Euro kiralama bedeli, artı 3. yılda tek seferde ödenmek üzere 3.5 milyon Euro’luk da kesin satın alma bedeliyle teklif yapıldı.

Daha önce Kaan’ın fiyatını 6.5 milyon Euro olarak belirleyen Sassuolo’nun cevap vermek için 1 hafta süre istediği öğrenildi. Transferde aracı olan menajerin Galatasaraylı yöneticilere, İtalyan ekibinin bu teklifi kabul edebileceği ancak ödeme planını daraltma konusunda istekli olabileceği konusunda uyarı yaptığı öğrenildi.

BUNDESLIGA'DA FORMA GİYDİ

Gurbetçi stoper, Almanya'da Schalke 04, Fortuna Düsseldorf ve Eintracht Frankfurt formaları giyerken, 9 gol+8 asist üretti. A Milli Takım'ın da son dönemde banko isimleri arasında yer alan Ayhan, Euro 2020'deki 3 karşılaşmada da şans bulmuştu. Sassuolo'nun geçen yıl Fortuna Düsseldorf'tan 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kaan Ayhan'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

(Fotomaç)