Fenerbahçe ve Galatasaray derbiye 3 puan parolasıyla çıkacak...

Ev sahibi Fenerbahçe'nin taraftarları, sezon ortasında görevinden alınan Fatih Terim'in lehine tezahüratlarda bulunacaklar. Bir çoğu Fatih Terim döneminde transfer olan Sarı-kırmızılı futbolcuların maç içerisinde Torrent ve yardımcılarıyla iletişimi sekteye uğrayacak ve futbolcuların motivasyonu da düşmüş olacak.

YILLAR ÖNCE DE AYNISINI YAPTILAR

Sarı-lacivertli takımın taraftarları aynı tutumu geçmişte iki kez tekrarlamıştı.

1.

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunda Kadıköy'de Mancini'nin Galatasaray'ını ağırlamıştı. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Sarı-lacivertli takımın taraftarları "İmparator Fatih Terim" ve "Fatih'i satanı biz de satarız." tezahüratlarında bulunmuştu.

2.

Eski Galatasaraylı Mbaye Diagne Arabistan'da şov yapıyor Eski Galatasaraylı Mbaye Diagne Arabistan'da şov yapıyor

2017 yılının Aralık ayında Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray'da Fatih Terim sesleri yükseliyordu. Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçeli taraftarlar yine Fatih Terim lehine tezahüratlar yaptılar.

30 YILLIK HASRETE SON VERMEK İSTİYOR

Lucescu, Gerets, Rijkaard ve Mancini gibi dünya çapında teknik adamlar, Galatasaray'ın başında Fenerbahçe Stadı'ndan boynu bükük ayrıldılar. Son 30 senede Kadıköy'e çıkan yabancı hocaların karnesinde galibiyet yazmazken, 15 mağlubiyet-6 beraberlik istatistiği mevcut.

Katalan teknik direktör Torrent pazar akşamı hem 30 seneyi bulacak yabancı hocaların olumsuz serisini bitirmeye hem de selefi Fatih Terim'in kazanma serisini devam ettirmeye çalışacak.

(GsGazete)