Sarı-kırmızılılarda yönetim, teknik direktör Domenec Torrent'in kadro tercihini, futbolcuların kaçırdığı pozisyonları, yeni transferlerin henüz katkı verememesini görmezken, maçın ilk düdüğü çalmadan protestolara başlayan taraftarı hedefe koydu.

"KADIKÖY'DE OYNASAK KAZANIRDIK"

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Kayseri karşılaşmasını masaya yatıran yöneticiler, kendi aralarında ilginç yorumlar yaptı. Sarı-kırmızılı idarecilerin, "Bu maçı Kadıköy'de oynasak kazanırdık. Orada oyuncular en azından kendilerine tepki gösterenin kim olduğunu bilirlerdi. Ne var ki kendi sahamızda durum tersine dönüyor. Taraftarımız kendi oyuncumuza tepki gösteriyor. Bu durum ters tepiyor. Protesto, maç başlamadan kendini gösteriyor. Karşılaşma içerisinde de, durum berabere iken oyuncular ıslıklanıyor. Bu durumdan tüm futbolcular olumsuz etkileniyor" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULAR ÇOK DUYGUSAL"

Kendilerine yapılan protestoyu olgunlukla karşıladıklarını belirten idareciler, "Oyuncular çok duygusal. Bu ortamda atabilecekleri pozisyonları değerlendiremiyorlar. Kayseri maçında da kaçan pozisyonların başka izahı yok" diye konuştu.

YA SEÇİM YA TORRENT

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Florya'da mesaiye başlayan ve Torrent'le sık sık toplantılar yapan Elmas, Göztepe maçı öncesinde teknik heyetle ilgili operasyon düşünmüyor. 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Torrent'in 2.5 milyon Euro'nun üzerinde alacağı bulunuyor. Geleceği pamuk ipliğine bağlı olan İspanyol hoca için Göztepe deplasmanı çok kritik.

Sarı-kırmızılılar galip gelemezse, Elmas'ın seçim ya da hoca değişikliği gibi radikal kararlar alabileceği konuşuluyor.

PLANLARI UZUN VADELİ

Camiada Domenec Torrent'in ayrılığı beklenirken, İspanyol teknik adamın planları ise uzun vadeli. 59 yaşındaki çalıştırıcı, oturum izni almayı bekliyor. Şubat ayı başında Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yakın bir yerde ev tutan Torrent'in bu hafta içinde eşini Barcelona'dan İstanbul'a getirteceği öğrenildi.

(Milliyet / Sabah)