Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 futbolcu için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde açıklamalar yapan yeni transfer Kagawa Galatasaray'da oynayan Nagatomo ile görüştüğü ifade ederek, "Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Nagatomo ile yapacağımız maçı dört gözle bekliyorum." dedi.

KAGAWA: "GALATASARAY MAÇINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

"Geldiğim için çok mutluyum. Taraftarlar ve kulüp beni çok iyi karşıladı. Beşiktaş için en iyisini yapmaya çalışacağım. Muhteşem bir şehir. Nagatomo ile ne kadar muhteşem bir şehir olduğunu konuşmuştuk. Yemekler ve deniz çok güzel. Çok sevdiğim bir şehir burası. Takım ve taraftarların atmosferi muhteşem. Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Nagatomo ile yapacağımız maçı dört gözle bekliyorum. Nagatomo ile dün birlikteydik. Onun evinde yemek yedik: Nerede ne yapılır, ne yenir onu konuştuk."

"Hiç tahmin edemeyeceğim bir başlangıç oldu. Rüya gibiydi. Önemli olan bunun devamını getirmek. Atacağım gollerden benim için statta nasıl bir müzik çalacağını tamamıyla taraftarlara bırakıyorum. Onun için bir yorum yapamayacağım şu anda."

"Sezon sonuna kadar vakit var. Transfer için ne yapacağım konusunda net değilim. Önemli olan takımı yukarı çıkartabilmek şu an için. Ondan sonrasına bakacağız."

"Gelmeden önce Beşiktaş'ın maçlarını izledim. Stat ve taraftarlar muhteşem ötesi. Nagatomo bana bahsediyordu zaten. Dortmund'da daha önce derbilerde bu tarz bir atmosfer görmedim."