Karabükspor karşısında etkili bir performans sergileyemeyen Burak Yılmaz, kaçırdığı pozisyonlar ile taraftarı yine çileden çıkardı.

Umut Bulut'un golü ile kazanan sarı kırmızılı takımda, Burak Yılmaz'ın son haftalarda gol ve şut rakamları ciddi düzeyde azaldı. Çıktığı son 4 resmi maçta sadece 6 şut atan golcü, bu maçlarda Kasımpaşa ağlarına bir gol bırakabildi.

Bir önceki dört maçında 8, ondan öncekinde ise 11 şut atan Burak'ın geçen sezon ile beraber son 32 resmi maçı incelendiğinde en kötü 4 haftalık performansını sahaya yansıttığı verilerle ortaya çıkıyor.

KRAL YARI YARIYA DÜŞTÜ

2013-14 sezonunun Nisan ve Mayıs aylarında çıktığı 4 maçta 13 şut atıp, 5 gole katkı yapan Burak Yılmaz, şu anda en verimsiz dönemini geçiriyor. Süper Lig'de de şut ve gol performansı ile gerilerde kalan yıldız isim toplamda dokuz lig maçında 23 şut attı ve bu alanda ilk 10'da kendisine yer bulamadı. Şut listesinin ilk sırasında ise 34 ile takım arkadaşı Wesley Sneijder yer alıyor.

'ADAM GİBİ OYNAYIN'

Burak Yılmaz ile Selçuk İnan'ın Karabükspor galibiyetini kutlama hevesi, kursaklarında kaldı... İkili, Karabük dönüşü eğlenmek için Nişantaşı'nda bir mekana gitti. Ne var ki mekan çıkışı bir taraftarın, "Bir maç kazandınız diye hemen eğlenmeyin, adam gibi oynayın" serzenişinde bulunması ikilinin moralini alt üst etti.