Geçtiğimiz sezon Semih ve Chedjou’nun yokluğunda büyük sıkıntı yaşayan teknik heyet, stoper isterken yönetim de Torino’nun Polonyalı oyuncusu Kamil Glik ile masaya oturdu. Yıllık 2 milyon Euro’ya el sıkışılırken sıra Torino’ya geldi..
 
İtalyan ekibi, kontratı süren oyuncuyu çok sayıda takımın istediğini sarı-kırmızılı idarecilere iletirken 15 milyon Euro talep etti.. Bu fiyat karşısında G.Saray cephesi şaşkınlığını sözlere dökerken iki tarafın yaptığı pazarlıklar sonucunda rakam 13 milyon Euro’ya kadar indi. 
 
Dzemaili'yi de takasta teklif eden yönetim ret yanıtı alırken 27 yaşındaki oyuncu için istenilen rakamın çok yüksek olduğunu belirtip masadan kalktı. Bu transferi beklemeye alan yönetim tam anlamıyla dosyayı kapatmazken bonservis fiyatının düşmesi için bekleme kararı aldı. 
 
Ppolonyalı oyuncuda istediği bulamayan yönetim ise yeniden yurtiçine döndü ve rotayı bir kez daha Serdar Aziz’e çevirdi. Beşiktaş’ın da istediği Serdar Aziz için Bursaspor yönetiminin kapısını çalacak olan G.Saray, fiyatı yüksek bulması durumunda ise stoper transferini kamp sonuna bırakacak. 
 
Ozan Tufan için nabız yoklanacak
 
Sarı-kırmızılı yönetim, Serdar Aziz için Bursaspor yönetimi ile görüşmeye hazırlanırken Ozan Tufan için de nabız yoklayacak. Yönetim hem Serdar hem de Ozan için istenilecek fiyatla ilgili hesaplarını yaparken Bursaspor yönetimine de G.Saray’dan takasla alabilecekleri oyuncuların listesini vererek fiyatı düşürmeye çalışacak.