Galatasaray’da Fatih Terim ilk yarı boyunca devre arasını işaret etmişti... takımda Ocak ayından itibaren yeni değişiklikler olacağının altını çizmişti. Tecrübeli teknik adam öncelikle “yavaş” bulduğu iki kanadanın hem ön tarafını, hem de arka tarafını tamamen değiştirdi.

İkinci yarı Galatasaray’ın sağ tarafından Linnes ile Sekidika, sol tarafında ise Saracchi ile Onyekuru oynayacak. Yeni oyuncular sadece hızları ya da yeni olmalarıyla değil yaşlarıyla dikkat çekiyor. Linnes (28), Mariano’dan (33) 5 yaş, Sekidika (23), Babel’den (33), 10 yaş, Saracchi (21), Nagatomo’dan (33) 12 yaş, Onyekuru (22) da, Feghouli’den (30) 8 yaş genç. Bu sayede G.Saray’ın kanatları devre arası transferi sayesinde bir anda 35  yaş gençleşti.

Galatasaray'ın gelecek sezonki stratejisi belli oldu

Galatasaray’da Ocak transferi devam ediyor ama Fatih Terim gelecek sezonun takımı için çalışmalarına devam ediyor… Başkan Mustafa Cengiz’le Terim gelecek sezonun stratejilerinin belirlendiği bir toplantı yaptı. Toplantıda alınacak oyuncuların ismilerinden ya da mevkilerinden çok transferde izlenecek stratejiler üzerinde duruldu. FFP kuralları toplantının ana gündem maddesi olurken Terim özellikle Haziran transferine Ocak ayından başlamaları gerektiği zorunluluğu üzerinde durdu. Yaz transfer dönemi geldiğinde diğer yıllarda olduğu gibi, ''fırsat transferi yapmak'' yerine, belirlenen oyuncuların alınması için çalışamalar yapılmasını birinci madde olarak belirledi.

Fotospor