Çok değil 3 sene önce Türk futbolcunun seyrini değiştirdi. Trabzonspor’da harikalar yarattı, büyükleri peşine taktı. Haziran 2011'de Fenerbahçe daha fazla önermesine rağmen çocukken taraftarı olduğu Galatasaray’ı seçti ve geçen iki sezonda şampiyonu belirledi. Bahsettiğimiz isim Selçuk İnan!

TUTUK BAŞLADI AMA…

Bu sezona tutuk başlayan ancak çabuk toparlanan Selçuk, takımının Şampiyonlar Ligi’nde ikinci turu çıkıp Süper Lig’de ikinci sıraya tırmanmasında önemli rol oynadı. Yıldız oyuncu Sivas ve Elazığ’a gol attı, Kayseri ve Trabzon maçlarında kritik asistler yaptı.

Geçen hafta Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlandığını KAP’a bildiren Galatasaray Yönetimi, Selçuk’la da nikah tazelemenin peşinde. Yıllık 2 milyon garanti paraya oynayan ve maç başına 15 bin euro kazanan Selçuk’un sözleşmesi 2 sene sonra bitiyor.

500 BİN EURO ZAM!
Sarı-kırmızılı yöneticiler, 28 yaşındaki oyuncunun ücretine Muslera’da olduğıu gibi 500 bin euro zam yapmayı düşünüyor. Maç başı ücreti değişmeyecek Selçuk 2.5 milyon euroya ‘Evet’ derse, sözleşmesi 2018'e kadar uzayacak. Sarı-kırmızılı takımın maestrosu 4 sene daha Selçuk İnan olacak!

1. KAPTAN OLUYOR

Türk oyuncuların üzerine titreyen Mancini’nin vazgeçmediği iki yerli Selçuk ve Burak… Takımı gençleştirmek isteyen İtalyan hocanın raporu doğrultusunda sol beke Alex Telles gelecek, savunmanın sağın da Salih Dursun ve Veysel Sarı yolda. Kaptanlar Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta’ya gol göründü. Teknik heyet ve yönetim yeni sezonda birinci kaptan olarak Selçuk’u düşünüyor.

(AMKSpor)