Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, teknik direktörleri Igor Tudor'un Galatasaray ile anlaştığı iddialarına ilişkin, "Bize ne Galatasaray'dan ne de hocamızdan bir bilgi geldi. Menajerinin Galatasaray ile görüştüğünü basından öğrendim. Bunlar doğruysa hem Tudor'a hem Galatasaray'a yakışmadı. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçecektir." dedi.

Eşi Stefanija Tudor'un üçüncü çocuklarını dünyaya getirmesinden dolayı Hırvatistan'a giden Igor Tudor'un akşam saat 19.00'da yapacakları antrenmana geleceğini belirten Tankut, "Bir süredir hocamızın Galatasaray'a gideceği söylentileri var. Galatasaray'dan gelen bir teklif yok ancak dışarıdan duyduğumuz bazı şeyler var, bir çalışma olduğunu da biliyoruz. Galatasaray'ın bu tavrını doğru bulmuyorum, etik bulmuyorum. Biz Tudor'u bulmuşuz getirmişiz. Hem Tudor'un hem de Galatasaray'ın 31 Mayıs'a kadar beklemesi gerekirdi. Umarım bu haberler doğru değildir." diye konuştu.

150 bin euro fesih bedeli var

Kulübün futbol şube sorumlusu Tolga Gül ise teknik adamların transferinin futbolcular gibi olmadığını, Tudor'un Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddiaları basından duyduklarını belirtti. Gül, basında yer alan sözleşmesindeki maddeye göre 150 bin avro ödemesi durumunda serbest kalabileceğinin doğru olduğunu kaydetti.