Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 5. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde ilk 4 maçını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcularından Khalili, İsveç basınına iddialı açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın çok iyi bir takım olduğunu ve kağıt üzerinde kendilerinden daha büyük bir takım olduğunu söyleyen Khalili, "Büyük maçları oynamak için futbol oynarsın. Galatasaray da büyük bir takım. Kağıt üzerinde bizden daha büyük bir takım olmalarına rağmen neler yapabileceğimizi ve biz de iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Bu maçlarda ekstra performans sergilememiz gerektiğini biliyoruz. Galatasaray'ı İstanbul'da cezalandırabilir ve böylece son şampiyonu yenmenin tadını çıkarabiliriz." 

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederken, ikinci hafta kendi sahasında Başakşehir'i 2-1'lik skorla geçti. Mavi beyazlılar 3. hafta deplasmanda Sivasspor'u 3-0 yendi ve son maçta ise Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla geçti.