Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Kayseri'de oynadığı maçlarda boş geçmiyor.

Wesley Sneijder Galatasaray kariyeri boyunca Kayseri deplasmanına 3 kez geldi. Sneijder bu 3 maçta da gol attı. Kadir Has stadında 2012-13 sezonunda Kayserispor karşısında 3-1 kazanılan maçta 1 gol atan Sneijder, geçen sezonda 4-2 kazanılan maçta 1 gol ve 3-1 kazanılan K.Erciyesspor maçında 1 gol attı. Sneijder 3 maçta da mücadelenin ilk golünü kaydetti.  

GOL YOLLARINDA CHEDJOU...

Galatasaray bu sezon resmi maçlarda 6 gol atarken bu gollerde en çok payı olan oyuncular Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Chedjou oldu. Burak Yılmaz 4 gol atarken Olcan Adın 1 gol attı 1 asist yaptı 1 penaltı kazandırdı. Chedjou ise bu sezon 1 gol atıp 1 asist yaptı.

ERCİYES'İN KABUSU DURAN TOPLAR

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan SAİ K.Erciyesspor, 2.haftada deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı. SAİ K.Erciyesspor geçen hafta  sahasında Akhisar Belediyespor’a 2-1 kaybederken bu hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. SAİ K.Erciyesspor toplamda 5 gol yerken bu gollerin 4 tanesi duran toplardan geldi. Gaziantepspor karşısında Oğulcan ve Chico, Akhisar Belediyespor karşısında ise Gekas (ilk gol) kornerden gelen ortaları kafayla ağlara gönderdi. Geçen haftada Marica penaltıdan SAİ K.Erciyesspor filelerini havalandırdı.