Önder Özen'den Galatasaray yorumu: "Yıllardır..." Önder Özen'den Galatasaray yorumu: "Yıllardır..."

Eyüpspor, 2003 doğumlu Kazımcan Karataş transferi için İzmir ekibi Altay ve oyuncuyla anlaşma sağlarken, oyuncunun bonservisini de almış oldu. 5 yıllık imza atan Kazımcan Karataş, iki yıllığına Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek.

Eyüpspor'un Kazımcan Karataş transferi günün en çok konuşulan konusu olurken, kulüp asbaşkanı Fatih Kulaksız özellikle sosyal medyada ortaya atılan iddialar hakkında Hürriyet'e konuştu.

KAZIMCAN KARATAŞ TRANSFERİ HÜLLE DEĞİL

Kazımcan transferinin bir hülle veya kandırmacadan ibaret olmadığına vurgu yapan Kulaksız, "Bunlar birer yatırım projesi, hülle degil. Eyüpspor olarak genç bir oyuncuya yatırım yaptık. Biz hem girişimci hem de yatırımcı bir kulübüz. Kazımcan Karataş değerinde 4-5 oyuncu daha oyuncu transfer edeceğiz. Transfer ettiğimiz futbolcuları Türkiye'nin lokomotif kulüpleri vasıtasıyla vitrine çıkarıp Avrupa pazarına sunmak istiyoruz. Galatasaray'ın arka bahçesi gibi anılmak istemiyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzospor'la iş birliği yapmaya hazırız." dedi.

ERENCAN ÖRNEĞİ: SÜPER LİG VİTRİNİNDE KALACAK

Kazımcan Karataş transferiyle ilgili açıklama yaparken Erencan Yardımcı örneği de veren Eyüpspor Asbaşkanı, "Erencan Yardımcı'yı Alanyaspor'a kiraladık. 1 yıl daha orada oynayacak ve Süper Lig vitrininde kalacak. Bizim hedefimiz Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkartıp bu oyuncuları kendi kulübümüzde oynatarak Türk futboluna ve A Milli Takım'a kazandırmak." ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR SÜPER LİG'İN KIYISINDAN DÖNMÜŞTÜ

İki sezon önce TFF 2. Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğa ulaşan eflatun sarılılar, ilk kez mücadele ettiği TFF 1. Lig'de Play-Off oynama başarısı gösterdi.

(Hürriyet)