Kenan Koçak’tan Galatasaray cevabı! Bundesliga 2 ekiplerinden Sandhausen’i çalıştıran vegeçtiğimiz günlerde Igor Tudor’un teknik ekibinde yer alması için Galatasaray’ın ilgilendiği belirtilen Kenan Koçak ilk kez konuştu.

Sandhausen Teknik Direktörü Kenan Koçak, Alman basınına verdiği röportajında Galatasaray gibi büyük bir kulüpte çalışmak için kendine güvendiğini söylerken, söylentileri kendisinin de duyduğunu dile getirdi.

‘Türkiye’de çıkan Galatasaray iddialarnı gördünüz mü?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan Kenan Koçak, ‘Bunları ben de takip ediyorum. Spekülasyon yaratmak istemiyorum ama elbette adımım Galatasaray gibi büyük bir takımla anılması beni çok mutlu ediyor. Bu çok güzel bir şey’ ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu söylenen Koçak ‘ Galatasaray düntanın her yerinde bilinen çok büyük bir kulüp. Bir teklif gelirse bunun için kulüpteki yetkilerle görüşüp bir değerlendirme yapmam gerekecek’ dedi.

‘KENDİMİ BU GÖREVE HAZIR GÖRÜYORUM’

Sandhausen’den sonra Galatasaray’ın zor olup olmayacağının sorulması üzerine genç teknik adam, ‘Elbette iki ekip arasında büyük bir fark var ancak tüm alçak gönüllülüğümle bu tip bir görev için kendimi hazır gördüğümü söyleyebilirim’ şeklinde konuştu.

Kenan Koçak, 2016 yılında Sandhausen’de teknik direktör olarak göreve başladı. Sandhausen geçen sezonu Bundesliga 2’de 10. sırada tamamladı.