Fanatik Gazetesi'ne konuşan Dr. Erkut Söğüt, "Kerem Aktürkoğlu ile ilgili birçok Avrupa kulübünün ilgisi var ama Kerem genç yaşına rağmen sağlam adımlar atarak, kariyerini planlıyor. Artık Galatasaray 'ın yanı sıra A Milli Takım'ın da direkt oyuncusu. Kadroda düzenli yer buluyor. Önünde çok uzun bir kariyer var ve atacağı her adımı ailesiyle birlikte titizlikle planlıyoruz. Belki de bu zamana kadar bu yaş grubunda çalıştığım en hırslı, en disiplinli ve gelişmeye en açık oyunculardan birisi. Türkiye'de ve Avrupa'da onu çok parlak bir kariyer bekliyor" dedi.

Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz günlerde, "Kerem'in menajeriyle konuştum. Stuttgart ve Freiburg gibi takımlar ilgileniyormuş Almanya'dan. Fransa'dan da takım vardı ama unuttum. Ben olsam dolu dolu 25-26 yaşından önce ayrılmam Galatasaray'dan." ifadelerini kullanmıştı.

OĞULCAN İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'da gözden düşen bir başka isim Oğulcan Çağlayan... Terim, sarı-kırmızılı kulüple Rizespor arasında savaşa neden olan futbolcuyu en son Rizespor maçında 6 dakika oynattı.

Ondan sonra defterden sildi. 9. haftada Konyaspor maçının kadrosuna aldığı Oğulcan, diğer maçlarda 21 kişilik maç kadrosuna bile giremedi. Terim'in gözünden düşen Oğulcan'a Gaziantep'in talip olduğu öğrenildi.

Fotomaç'ın özel haberine göre; Tecrübeli teknik adamın Oğulcan'ın takımdan ayrılmasına sıcak baktığı Gaziantep'in teklifinin kabul edilmesini istediği belirtildi.

Kaynak: Fotomaç