Fenerbahçe scoutlarının Kerem için Emre Belözoğlu'na 'Kesinlikle alınmalı' raporu verdiği fakat Belözoğlu'nun imza parası nedeniyle transfere sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Kerem'i Galatasaray kaptı...

ALMANYA'YA TRANSFER OLUYORDU

Hedefleri çok büyük olan Kerem Aktürkoğlu, eğer Fenerbahçe veya Galatasaray'dan birine transfer olamasaydı Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'ya transfer olacaktı. Hannover ile anlaşan Kerem, Galatasaray'ın teklifi sonrası sarı kırmızılılara imza attı.

CENK AHMET ALKILIÇ: "ZOR BİR KARAR VERDİ...."

Başakşehir döneminde Kerem Aktürkoğlu'na en yakın isimlerden biri olan Cenk Ahmet Alkılıç: Kerem karakter olarak çok düzgün bir çocuk. O zamanlardan iyi bir futbolcu olacağı zaten belliydi. 3. Lig'e gitti oynadı, oynayarak buralara geldi. Verdiği karar zordu, çoğu genç oyuncu bulunduğu kulüpten ayrılmak istemiyor. Gitti ve başardı, Allah da yardım etti. İnşallah çok daha iyi olacak.

EMRE BELÖZOĞLU İLE İDMANA ÇIKMIŞTI

Futbola 2013-14'te Gölcük altyapısında başlayan Kerem, 2015- 16'da Başakşehir'e geldi. U21 takımında oynayan genç yıldız, o dönem Emre Belözoğlu'nun da yer aldığı A Takım'la da idmanlara çıkmıştı.

(Fotomaç)