Öncelikle maçı değerlendiren Kerem Aktürkoğlu, “Çok yoğun bir tempodan çıktık. Bugün dördüncü maç olacak. Tek hedefimiz galibiyet alarak milli araya gitmekti. Aslında istediğimiz gibi başladık maça. Devre arasına 1-0 önde girebilsek çok iyi olurdu.” diye konuştu.

“AYAĞIM KIRILABİLİRDİ”

İlk yarının ve ikinci yarının başında olmak üzere iki kez rakibinin çok sert müdahalesi sonrası ciddi sakatlanma tehlikesi geçiren oyuncumuz, pozisyonlar hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Muhtemelen herkes görmüştür pozisyonu. Saha içerisinde, ‘birader, kardeşim’ diye bize hitap eden hakem  saha içinde pozisyonu sorduğumuz zaman 30 saniye içerisinde ’bakıldı, önüne bak’ diyerek tepki gösteriyor. Bu pozisyona nasıl bakıldığına ben çok merak ediyorum. Benim ayağım iki pozisyonda da kırılabilirdi. Ayağımın halini herkes gördü. Bunlar Galatasaray takımına olduğu zaman farklı mı değerlendiriliyor? Ne olması lazım kart çıkması için?”

“Gaziantep takımı çok iyi mücadele etti. Onları tebrik ederim. Böyle pozisyonların ardından sıfır sarı kartla maçtan ayrıldılar. Bunları söylemek istemiyorum. Bana yakışan şeyler değil; ama birilerinin artık bir şeyler söylemesi lazım ki belki bize olan tavır değişir. Biz de her şeyi saha içerisinde yapıp mücadele ediyoruz. Hakemlerle güzel konuşuyoruz ama onlardan bize gelen tavır çok farklı. 30 saniyede VAR’a bakılıyor. Penaltı olduğu zaman 3-4 dakika pozisyon inceliyorlar. Bunlar çok şaşılacak şeyler.”

“Milli araya gidiyoruz. Umarım milli aradan sonra galibiyet serisine başlarız.”

YÖNETİMİ HEDEF ALDI

Kerem Aktürkoğlu'nun "Birilerinin artık bir şey söylemesi lazım." dediği kişilerin başkan Burak Elmas ve yönetimini hedef aldığı ortaya çıktı.

(Sporx)