Galatasaray'ın bu sezon yükselen yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sezonun sona ermesi ile birlikte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım;

"Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama bir çok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiçbir an olmadı. Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için teşekkürler."

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 52 resmi maçta görev yapan ve 13 gol, 9 asistlik skor katkısı sağlayan 23 yaşındaki futbolcuyu Avrupa'dan birçok takım takip ediyor.

DORTUMUND PEŞİNDE

Cimbom adına sezonun en gözde isimlerinden olan Kerem'e, Borussia Dortmund'dan teklif geliyor. 23 yaşındaki hücum oyuncusu hakkında bir süre önce resmi bilgi alan Alman devi, ligin bitmesiyle resmi teklif yapacak.

Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!" Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!"

Seçime kadar transfer yapmama kararı alan Başkan Burak Elmas, yeni yönetimin önüne gelen teklifi koyacak. Böylece yeni başkan zor bir karar vermek zorunda kalacak: 15-20 milyon Euro arasında olması beklenen bir teklifi reddetmek ya da takımın en önemli hücum silahını kaybetmek… Kerem'in ise gelişimini tamamlamak adına transferine izin verilmesini istediği gelen bilgiler arasında.

(Sporx)