Kerem Aktürkoğlu adına şimdiden İspanyol devi Atletico Madrid ile Fransız kulübü Lyon'un harekete geçtiği ve sportif danışman Luiz Campos ile temas kurduğu öğrenildi. Her iki kulübün de oyuncunun fiyatını sorduğu ancak Campos'un fiyat vermediği ortaya çıktı.

Fakat kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre G.Saray yönetimi kapıyı 20 milyon Euro'nun altında bir rakama açmayacak. Talipler arttıkça da bu rakam daha da artacak.

İspanyol basınında da Kerem için çok çarpıcı ifadeler yer almıştı. Genç oyuncunun Barcelona'nın savunmasına 90 dakikanın tamamında zor anlar yaşattığı, Barça'nın bu maçı gol yemeden tamamlamasının da büyük bir şans olduğu ifade edilmişti.

İspanya'da büyük izler bıraktı

Kerem'in Barcelona önündeki performansı İspanyol basınında geniş yer bulmuş ve genç yıldıza övgüler dizilmişti.

Yönetim iki maça prim verecek

Barcelona beraberliği, eleştirilerin odağında yer alan başkan Burak Elmas ve yönetiminin de rahat bir nefes almasını sağladı. Teknik heyet ve oyuncuları tek tek kutlayan Elmas, Beşiktaş ve rövanş karşılaşması için kesenin ağzını açtı. "Barcelona beraberliğinin değerli olması için önümüzdeki iki maç çok önemli" diyen Elmas özel prim açıklayacak.

Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti" Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti"

(Takvim)