Fransız kulübü, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da önem taşıyor. Domenec Torrent önderliğinde futbol şubesinde yeni bir yapılanmaya giden sarı-kırmızılı takım, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor.

Marsilya Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray'ın en formda oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na Marsilya talip oldu. Kadrosunda Cengiz Ünder'i bulunduran ve Bartuğ Elmaz ile de anlaşma sağlayan Fransızlar, Kerem için de harekete geçti. Sarı-kırmızılı takımlara görüşmelere başlayan Marsilya, transferi kısa süre içerisinde bitirmek istiyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 39 maçta, 9 gol ve 9 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Babel Marsilya yolcusu

Bu arada Galatasaray'ın 2019-20 sezonunun başında transfer ettiği Ryan Babel'in sarı-kırmızılılardaki macerası sona eriyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı yıldız oyuncunun Kasımpaşa'ya transfer olacağı öne sürülüyor. 2013- 2015 yılları arasında Kasımpaşa forması giyen ve daha sonra 2,5 milyon euro karşılığında Al-Ain'e transfer olan Ryan Babel'in eski takımından gelecek olası teklife 'evet' diyeceği iddia ediliyor.

(Hürriyet)