Alman kulüpleri tarafından uzun süredir takip edilen Kerem, Fransızlar'ın da radarına takıldı ve genç oyuncuyla Lyon ciddi biçimde ilgileniyor.

KEREM'DEN İSTEKLERİ VAR

Sabah'ta yer alan habere göre; Ocak ayında Galatasaray'a teklif yapmasına kesin gözüyle bakılan Lyon'un Kerem'den bir isteği olduğu ortaya çıktı.23 yaşındaki kanat oyuncusu için 8 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan Fransız kulübü, Kerem'in sözleşmesine koyulacak olası 15 milyon Euro ve üzeri serbest kalma maddesinden çekiniyor.

G.SARAY, SERBEST KALMA MADDESİ KOYMAK İSTİYOR

Galatasaray yönetimi ise görüşmelere başladığı ve ücretini 900 bin TL'den 7 milyon TL'ye çıkarmayı planladığı Kerem'in sözleşmesine Cicaldau'da olduğu gibi serbest kalma maddesi koymak istiyor.

HENÜZ SON KARARINI VERMEDİ

Devre arasından Lyon'un resmi teklif yapacağı Kerem Aktürkoğlu henüz son kararını vermedi.

FRANSIZLAR KEREM'DE ISRARCI

Fransızlar, bu sezon Galatasaray'da 3 gol-3 asistle oynayan ve milli formayla Norveç'i boş geçmeyen Kerem'de ısrarcı.

MESUT ÖZİL'İN MENAJERİ İLE ÇALIŞIYOR

Galatasaray arasında görüşmeler sürerken, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri Erkan Söğüt temaslarını yürütüyor. Söğüt aynı zamanda Fenerbahçeli Mesut Özil'in de menajerliğini yapıyor.

"KEREM'İ ATEŞE ATMAYIN!"

LEVENT TÜZEMEN: Galatasaray yönetimi, yükselen performansından dolayı ödül olarak Kerem'in maaşını yükseltme kararı aldı. Ancak yönetimin, '15 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesini maalesef Kerem'in menajeri kabul etmiyormuş. Oysa Galatasaray Kulübü, bonservis bedelini yüksek tutarak Kerem'in değerini de artırıyor. Olası bir transfer gerçekleştiğinde 15'in altındaki bir teklif konusunda da G.Saray yönetimi uzlaşmacı bir tavır sergiler. Maalesef Kerem'in menajeri Erkan Söğüt kendi kuralları ile G.Saray'ı masaya oturtmaya çalışıyor. Kerem'in büyümesinde G.Saray'ın payının olduğunu bu menajer unutmamalı. Ayrıca Kerem, belki düşük maaş alıyor ama galibiyet ve maç başı primleri ile iyi para kazanıyor. Kerem'in menajeri kendi menfaati uğruna oyuncusunu ateşe atmamalı.

Kaynak: Sabah