Şenol Güneş tarafından Euro 2020 kadrosuna dahil edilen Kerem Aktürkoğlu’na, Avrupa’nın üst düzey liglerinden birisinden transfer teklifi geldi. Bu teklif son yönetim kurulu toplantısında Abdurrahim Albayrak tarafından Mustafa Cengiz ve Yusuf Günaydın’ın önüne sunuldu. Cengiz “Bu teklifi değerlendirmeliyiz. Oldukça iyi bir rakam.” cevabını verdi. Albayrak bu cevap üzerine teklifi getiren menajerler bir görüşme yaptı. Teklifi yükseltmesi durumunda resmi görüşme yapabileceklerini söyledi.

Yiğit Şardan da, Albayrak’a, “Böyle bir transfer gerçekleşirse yönetime geldiğimizde elimizde kullanabileceğimiz bir rakam olur.” dedi. Onay verdi.

Albayrak’ın yönettiği Cengiz ve Şardan’ın da onay verdiği transfer teklifleri diğer başkanların kulağına gelince ortalık karıştı. Burak Elmas, Albayrak’ı aradı. “Böyle bir transfere izin veremezsiniz” dedi. Metin Öztürk de, böyle bir kararın ancak yeni yönetim tarafından verilebileceğinin altını çizdi. 

Kerem için görüşmeler durdu. Kesin olmamakla birlikte gelen bilgilere göre Kerem’e teklif yapan takım Fransa Lig-1’den. Teklif bonuslarla beraber 10 milyon euro civarında.

(Fotomaç)