Detaylar şöyle:

TERİM'İN DAVETİNİ GERİ ÇEVİRDİ

Galatasaray ne yaparsın yapsın Kerem Aktürkoğlu’nu ikna etmeyi başaramadı. Marcao ile yaşananlardan sonra yönetim ve Fatih Terim’in tutumları, Kerem’in babası ve menajeri Erkut Söğüt'ün kararını değiştirdi. Kerem’in babası oğlunun Galatasaray’da devam etmesini kesinlikle istemiyor. Baba Aktürkoğlu, Elmas ve Terim’in davetini geri çevirdi.

FLORYA'YA ADIM ATMADI

Kısa süre önce Florya’da yapılan aile toplantısına da katılmadı. Menajeri Söğüt de Kerem’in sorununun para olmadığını, oyuncusunun kendisini geliştirebileceği bir ligde oynamasını istediğini anlattı. Futbolcunun gözü ise Almanya’da.

Freiburg ve Stuttgart ile görüşmeler devam ederken, Söğüt yetiştiricilik konusunda Stuttgart’tan daha iyi olan Freiburg’u tercih ediyor. Söğüt, genç oyuncunun Fransa’ya gitmesini önermiyor.

Galatasaray yönetimi ise Kerem için 10 milyon euro ve üstü bir rakam istiyor.

MENAJERİ NE DEDİ?

Fanatik Gazetesi'ne konuşan Dr. Erkut Söğüt, "Kerem Aktürkoğlu ile ilgili birçok Avrupa kulübünün ilgisi var ama Kerem genç yaşına rağmen sağlam adımlar atarak, kariyerini planlıyor. Artık Galatasaray 'ın yanı sıra A Milli Takım'ın da direkt oyuncusu. Kadroda düzenli yer buluyor. Önünde çok uzun bir kariyer var ve atacağı her adımı ailesiyle birlikte titizlikle planlıyoruz. Belki de bu zamana kadar bu yaş grubunda çalıştığım en hırslı, en disiplinli ve gelişmeye en açık oyunculardan birisi. Türkiye'de ve Avrupa'da onu çok parlak bir kariyer bekliyor" dedi.

RIDVAN DİLMEN'DEN KEREM'E TAVSİYE

Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz günlerde, "Kerem'in menajeriyle konuştum. Stuttgart ve Freiburg gibi takımlar ilgileniyormuş Almanya'dan. Fransa'dan da takım vardı ama unuttum. Ben olsam dolu dolu 25-26 yaşından önce ayrılmam Galatasaray'dan." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Fotospor