Geçen sezondan bu yana Terim'in istediği Frei için menajerler aracılığıyla Fulham'ın nabzını yoklayan Galatasaray, milli futbolcunun bonservisinin 4 milyon euro olarak belirlenmesinin ardından yeni bir strateji belirlemek için beklemeye geçti.

Yabancı sınırlamasınının kademeli olarak azalacak olmasından dolayı rotasını öncelikli olarak yerli statüde oynayacak futbolculara çeviren Galatasaray, Kerim Frei ile şu ana kadar hiçbir görüşme yapmadı ve Fulham'a da resmi bir teklif sunmadı. Resmi teklif için Fulham'ın belirlediği bonservis Nerobet bedelinde indirime gitmesini bekleyen Galatasaray'a sert bir rakip daha çıktı. Daha önce adı Fenerbahçe ile de geçen Kerim Frei'yi Borussia Dortmund'un da takibe aldığı belirtildi.

Kerim Frei'yi sezon ortasından bu yana izleyen Dortmund'un önümüzdeki günlerde Fulham'ın kapısını çalması bekleniyor. Borussia Dortmund'un yanı sıra İspanya'dan da bazı takımlardan teklif alan Kerim Frei'ın kariyerinen bir sezon daha Fulham'da devam etmek istediği ve gelen teklifleri de bu sebeple geri çevireceği öğrenildi.

Webaslan