"İSTİYORLARSA 5 MİLYON VERECEKLER!"

Sabah Gazetesi'nin bugünkü haberinde, "Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov'un, "Galatasaray adına Fransa'ya kadar geliyorlarsa önce oyuncu ile değil kulüple görüşeceklerdi. Bu işte yeni olabilirim ama bu saygısızlığı kabul edemem. Bedavaya göndermeyeceğiz. Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon Euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez, Monaco'da sözleşmesini tamamlar ve sezon sonunda serbest kalıp istediği yere gider'' dediği yazılmıştı

KOLOMBİYALI MUHABİR ANLATTI

Yıldız golcünün transferiyle ilgili son gelişmeleri ESPN Kolombiya Muhabiri Tito Puccetti, Radyospor’da anlattı. İşte Kolombiya cephesinden açıklamalar...

TRANSFERDE SON AŞAMA!

"Radamel Falcao’da artık son aşamadayız. Bir roman gibi oldu. Çok farklı bir transfer hikayesi oldu diyebiliriz. Her şey Monaco’nun elinde. Monaco’nun bu transfer konusunda Falcao’nun çıkışına izin vermesi gerekiyor. Falcao, kontrat süresi, alacağı ücret ve diğer konularda Galatasaray ile anlaştı."

"FALCAO, TÜRKİYE'Yİ İSTİYOR"

"Falcao, Türkiye’ye gitmeyi istiyor. Monaco’nun tavrı önemli. Falcao’nun iradesi oradan ayrılmak yönünde. Oradan ayrılmayı kafasına koydu. Bunu herkes biliyor. Monaco yönetimi de biliyor."

FALCAO, DURUMA ŞAŞIRIYOR!

"Radamel Falcao, Monaco’nun bu tavrına şaşırmış durumda. Monaco’ya yatırım yapan Ruslar para beklentisine girdiler. Falcao bu duruma tepkili. Onun için kötü bir sürpriz. Bu meselenin son bir toplantıyla çözülmesi bekleniyor. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi kuralarından önce bir toplantı yapacağını düşünüyoruz. Galatasaray’ın Monaco ile randevusu var.

"ORTADA BİR SES KAYDI DOLAŞIYOR!"

"Falcao’nun, Monaco’nun ayrılmakla ilgili söz verdiğine dair belgelere sahip olduğunu ben de duydum. Bu görüşmeleri Jorge Mendes yaptı. Yaptığı görüşmeler sırasında bir başka kulüplerle görüştüğüne dair kayıtlar olabilir. Belki Mendes’te bir takım gelişmeler söz konusudur. Ortada bir ses kaydı dolaşıyor. Ama orada konuşan kişi Falcao’nun kendisi değil. Belki Jorge Mendes olabilir."

"MONACO'NUN İSTEDİĞİ RAKAM ÇILGINLIK!"

"Bazı kaynaklar Monaco’nun Falcao için 5 milyon Euro istediğini söylüyor. Bu bence bir çılgınlık. Zaten 1 sene sonra serbest kalıyor. 3 senelik kontratı yok. Monaco para kazanamadan oyuncu çıkacaktır. Bu doğru bir yaklaşım değil. Makul bir ücretle kazandırılması gerekiyor.

"İSTEĞİ AYRILMAK"

Falcao'nun isteği ayrılmak. Futbol kültürü olan, River Plate’de yaşadığı ortama sahip bir kulüpte oynamak istiyor. Galatasaray da öyle. Adil bir durum değil.

"GALATASARAY'DA OYNAYACAK!"

"Ben kesin olarak söylüyorum; Radamel Falcao Galatasaray’da oynayacak. Falcao bunu kafasına koydu. Falcao, Galatasaray’da oynayacak ve taraftarlar da bunu istiyor. Falcao, Galatasaray’da oynamak için hazırlığını yaptı. Türkiye’ye gelip eninde sonunda oynayacağını biliyorum"

"KULÜPLER İŞİ ÇÖZECEK"

"5 milyon Euro rakamının mantıklı olmadığını ve kulüplerin işi çözeceğine inanıyorum. Zaten Kolombiya’daki inanç da öyle. Falcao, arzu ettiği bir ortama sahip olan Galatasaray’da oynamak üzere hazır. Bunun dışında geri bir dönüş söz konusu değil. Falcao’nun iradesi ortada. Bu kararlı duruşu işi çözecektir. Bu transfer de 5 milyon Euro gibi bir fiyata olmayacaktır. Galatasaray, Monaco’yu ikna edip işi bitirecektir.